0525 - 684400

Wat is wortel en wat is paprika? #3

By: | Tags: | Comments: 0

In mijn eerste blog heb ik jullie verteld over mijn paprika en wortel. In de tussen tijd is er best wel wat gebeurd, zo ben ik op kamp geweest met groep 8. Toen ik terug kwam hoorde ik dat de bak waarin ik de wortel en paprika heb geplant is omgevallen. Gelukkig waren de plantjes nog niet uit gekomen en zijn ze dus niet dood. Alleen weet ik dus niet voordat ze veel bladeren hebben gekregen wat nou paprika is en wat wortel. Gelukkig zijn ze al wel goed gegroeid en heb ik een paar paprika plantjes al verpot. Ik ben benieuwd of er over een tijdje ook een echte paprika aan mijn plantjes groeit. De plantjes staan nu in potjes in de kas waar het lekker warm is en ik ze elke dag water kom geven. Ik heb ook samen met een klasgenootje alle dode plantjes uit de kas weggehaald en alle goede plantjes ik kratjes gezet. Dat heb ik gedaan omdat het de laatste tijd hard waait.

You must be logged in to post a comment.